Antik

Eller Boka Ditt

Vi ser fram emot att stötta och arbeta med dig under denna viktiga tid i ditt liv. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Våra konkurrenskraftiga priser på tjänster för dödsbo i Göteborg gör att du kan få förstklassig service till ett rimligt pris.
Vår empati och förståelse för din situation gör oss till mer än bara ett företag; vi är din partner i en känslig tid. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Bostaden

I Göteborg kan det vara mycket krävande att förvalta ett dödsbo. Våra experter guidar dig genom processen steg för steg.
Bostaden
Vem Ska Betala För Bouppteckning

Vem Ska Betala För Bouppteckning

Nordjouren tar hand om miljön. Frågor? Är du oroad? Vi finns här för dig.

Dödsbo Köpes Göteborg

Din integritet är viktig för oss. Frågor? Är du oroad? Vi är här för att hjälpa till.
Vad Räknas Som Tillgångar I Ett Dödsbo
Vad Räknas Som Tillgångar I Ett Dödsbo
Din tillfredsställelse är huvudmålet. Behöver du snabbt hjälp med din fastighet i Göteborg? Nordjouren tillhandahåller snabb och pålitlig service närhelst du behöver det.
Dodsboanmalan Goteborg
All information du lämnar till oss är helt säker. Kontakta Nordjouren om du letar efter någon som ska förvalta din fastighet i Göteborg.

Frequently Asked Questions

Ja, du ska deklarera arvet. Deklarationsskyldigheten gäller också arv som underskrider 20 000 euro.

Tillgångar. I bouppteckningen ska du ta upp den avlidnes tillgångar vid tidpunkten för dödsfallet. Det kan t ex vara en fastighet, bankkonton, värdepapper, försäkringar utan förmånstagarförordnande och lösöre.

Enligt Sveriges Begravningsbyråers Förbund kostar en snittbegravning ca 27 000 kronor, då räknar man inte med gravsten, dödsannons och eventuella juridiska kostnader så som bouppteckning, bodelning och arvskifte. Begravningsbyråer tar vanligtvis en arbetskostnad på 5 000-15 000 kronor.

När bouppteckningen väl är registrerad hos Skatteverket ska tillgångarna fördelas mellan dödsbodelägarna vilket görs genom ett arvskifte. Det har ingen betydelse om ni säljer fastigheten genom dödsboet eller efter att ni har skiftat arvet då ni oavsett måste betala vinstskatt för fastigheten när den väl sålts.

När bouppteckningen väl är registrerad hos Skatteverket ska tillgångarna fördelas mellan dödsbodelägarna vilket görs genom ett arvskifte. Det har ingen betydelse om ni säljer fastigheten genom dödsboet eller efter att ni har skiftat arvet då ni oavsett måste betala vinstskatt för fastigheten när den väl sålts.