Brännö

Alla Dagar

Vi ser fram emot att hjälpa dig under denna svåra tid och göra det så enkelt och stressfritt som vi kan. Vårt team kommer att finnas där för att guida dig genom processen när du är förberedd. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Vi är medvetna om att kulturella skillnader och nyanser kan påverka förvaltningen av en fastighet i Göteborg. Med våra konkurrenskraftiga priser på tjänster relaterade till dödsbo i Göteborg får du tillgång till förstklassig service utan att bryta bank.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

hjälp med dödsbo göteborg

För oss är varje fastighet i Göteborg unik och förtjänar att behandlas med omsorg. Vi har ett nära samarbete med några av Göteborgs bästa fastighetsjuridiska experter för att säkerställa att allt går enligt lag och så smidigt som möjligt.
hjälp med dödsbo göteborg
Hur Värderar Man En Bil Vid Bouppteckning

Hur Värderar Man En Bil Vid Bouppteckning

Du kan hitta allt du behöver på ett ställe. Vi säkerställer att alla dokument är korrekta och att alla lagkrav har uppfyllts.

Bouppteckning

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta dig igenom denna svåra tid. Vår erfarenhet och expertis säkerställer att du får bästa möjliga pris för dina värdefulla ägodelar.
Sälja Dödsbo Göteborg
Sälja Dödsbo Göteborg
Erfarenhet och kunskap är nycklarna för att säkerställa att du får den bästa servicen. Vårt engagemang för kvalitet, kundnöjdhet och att bygga långvariga relationer bygger på vårt engagemang för kvalitet.
Prissättning
Nordjouren är hedrad över att du har valt oss att förvalta din egendom i Göteborg. De gör sitt bästa för att förvaltningen av ett dödsbo sker i Göteborg på ett hållbart och ansvarsfullt sätt.

Frequently Asked Questions

Man kan välja att värdera hela bohaget som en post i bouppteckningen. Om lösöre redovisas separat brukar det oftast vara något av högre värde, exempelvis dyrare möbler, musikinstrument och smycken. Bohag som nämnts i testamente, gåvobrev eller äktenskapsförord ska inte tas med.

Vad gäller bostad (fastighet och bostadsrätt, inte hyresrätt) så kan den nya ägaren inte få tillträde förrän bouppteckningen är klar och registrerad hos Skatteverket. Däremot är det möjligt att tömma bostaden och lägga ut den för försäljning innan bouppteckningen är registrerad.

Under förutsättning att man som dödsbodelägare är bouppgivare måste man alltså skriva under bouppteckningen. Annars behöver man inte göra det. Observera även att kopian av den undertecknade bouppteckningen ska skrivas under ""av någon"".

- Tillgångar/skulder; de skulder och tillgångar som fanns på dödsdagen ska antecknas i bouppteckningen. Så som bankkonton, värdepapper, hyror, skatteskulder m.m. Dessa ska som huvudregel tas upp till marknadsvärdet, ett undantag är fastigheter som får tas