Flyttstäd Göteborg

Kullaviks Hamn

Vi tar hänsyn till detta i allt vårt arbete. Är du redo för nästa steg? För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation om ditt Göteborgsgods.
Att förvalta en egendom kan vara en komplex och känslomässigt krävande process. Nordjouren har ett team av välkomnande och trevliga medarbetare som är måna om dina krav när det gäller dödsbo i Göteborg.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Ett

Nordjouren har noggrant arbetat fram sina processer för att säkerställa att allt sköts enligt högsta möjliga standard inom fastigheter i Göteborg. Kvalitet är inte bara ett löfte.
Ett
Tar

Tar

Alla tjänster du behöver under ett tak. Behöver du något speciellt eller annorlunda? Vi är flexibla och kan anpassa våra tjänster för att matcha din unika fastighet i Göteborg.

Vad Som Ska

Vi erbjuder ett komplett servicepaket för att hantera alla aspekter av ditt dödsbo i Göteborg. Nordjouren är ett företag med mångårig erfarenhet av att förvalta dödsbo i Göteborg.
Erbjuder
Erbjuder
Vi garanterar en snabb handläggning och ett effektivt arbetsflöde för att säkerställa att din egendom hanteras snabbt utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt mål är att möta dina förväntningar och gå utöver dem gällande din Göteborgsfastighet.
Vem Betalar Flyttstädning Vid Dödsfall
När du behöver nå oss kan du. Hör vad våra nöjda kunder har att säga om våra fastighetstjänster i Göteborg.

Frequently Asked Questions

Du kan betala dödsboets löpande räkningar upp till åtta månader, digitalt eller med betaltjänst via kuvertgiro. Om bouppteckningen är registrerad och stämplad hos Skatteverket tidigare än så upphör betaltjänsten i samband med detta.

Bank-, betal- och kreditkort samt BankID spärras. Dispositionsrätter tas bort för god man och förvaltare. Kapital- och räntebesked skickas till dödsboets adress. Internetbanken, mobilbanken och Kundcenter Privat avslutas.

Tillgångar kan vara till exempel pengar, aktier, fonder, bostad och lösöre som möbler, bil, smycken.

Det är tillåtet att köra en bil som tillhör ett dödsbo under en övergångsperiod, förutsatt att vissa villkor uppfylls. Men kom ihåg att övergångsperioden vanligtvis är begränsad till att endast täcka det som är nödvändigt för att hantera dödsboets angelägenheter.