Stadskulturarv

Mårdis

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att förvalta din egendom i Göteborg. Vår lokala närvaro gör att vi kan erbjuda en personlig touch som andra inte kan matcha. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen..
Du behöver inte spendera en förmögenhet på tjänster av hög kvalitet. Vi kan ge en mer personlig service tack vare vår lokala närvaro.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Måste Alla Arvtagare Vara Med På Bouppteckning

Oavsett storlek eller komplexitet kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. När du väljer oss för ditt dödsbo i Göteborg väljer du en partner som står vid din sida genom hela processen.
Måste Alla Arvtagare Vara Med På Bouppteckning
Åke Lundin

Åke Lundin

Från värdering till försäljning, från juridisk rådgivning till flytt, vi är här för att hjälpa dig genom varje steg. Frågor? Är du oroad? Är du oroad? Du kan alltid kontakta oss för din Göteborgsfastighet tack vare vår utmärkta kundservice.

Får Man Köra En Bil Som Tillhör Ett Dödsbo

Vi förstår att det här är en känslig tid, så vårt mål är att göra allt vi kan för att stödja dig genom den. Vi säkerställer en smidig fastighetsförvaltning med vår erfarenhet, expertis och uppriktiga engagemang.
Hur
Hur
Vi samarbetar med de främsta juridiska experterna i Göteborgs fastigheter för att se till att allt går smidigt och enligt lagarna. Våra tjänster i Göteborg omfattar allt från juridiskt bistånd, till flytt och försäljning av egendom.
Hämta Dödsbo Göteborg
Nordjouren vill tacka dig för ditt val av oss som din fastighetsförvaltningspartner i Göteborg. Vi tror på transparens och vi har inga dolda avgifter för våra fastighetstjänster i Göteborg.

Frequently Asked Questions

Pengar på bankkonton kan vara giftorättsgods och ska i så fall ingå i bodelningen, om det inte är så att något gör att pengarna är enskild egendom. Att endast en av makarna står på kontot ändrar inte faktum att pengarna på kontot fortfarande kan vara giftorättsgods.

Pris för tömning av dödsbo ligger på 690 kr per timme.