Dödsbo Röjning

Göteborg Skjutning

Vår högsta prioritet är din tillfredsställelse. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Du kan vara säker på att din egendom kommer att få högsta möjliga omsorg och respekt.
Du kan nå oss när du behöver hjälp eller har frågor om din fastighet i Göteborg. Allt vi gör är baserat på ärlighet och fullständig transparens.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Ekonomiskt Bistånd

Vi ser till att vi hanterar din egendom snabbt och effektivt, utan att kompromissa med kvaliteten. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha eller om du behöver stöd i relation till din Göteborgsfastighet.
Ekonomiskt Bistånd
Lösöre

Lösöre

Vi tar hand om allt, från packning till transport, så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig. Vår lokala närvaro tillåter oss en nivå av personalisering som är oöverträffad av andra.

Ska Det Bli

Vi kan hjälpa dig att sälja fastigheter inom ett Göteborgsgods. Allt du behöver är under ett tak.
Måste Man Ta Upp Lösöre I Bouppteckning
Måste Man Ta Upp Lösöre I Bouppteckning
Ingen gillar oväntade överraskningar när det kommer till kostnader. Vi är mer än ett företag.
Göteborg 1920
Vi kommer att vara din one-stop-shop från början till slut. Du kommer att känna dig som en del av familjen Nordjouren.

Frequently Asked Questions

Om ett dödsbo har många dödsbodelägare kan det också behövas extra tid för att ta reda på vem som ska ärva, jämfört med ett dödsbo som bara har en eller ett par nära arvingar. En jurist tar i regel från 1 500–1 600 kr i timmen, och även en enklare bouppteckning tar åtminstone några timmar.

För att arv ska betalas ut behöver du en arvskifteshandling Om det endast är du som är dödsbodelägare behöver du inte göra något arvskifte. Tillgångarna övergår då direkt till dig när bouppteckningen har registrerats hos Skatteverket. Vid ett enmansdödsbo räcker det alltså med att bara göra en bouppteckning.

Arvingarna ärver inte skulderna, utan skulder som inte kan betalas med tillgångar ur dödsboet måste avskrivas. När tillgångarna i dödsboet inte räcker till för att betala både för begravningen och alla räkningar och skulder, finns det inga lagregler om vilka skulder som ska prioriteras.

Sälja dödsbo innan bouppteckning Att tömma dödsbo innan bouppteckning får inte heller ske eftersom en värdering av dödsboet först måste bli gjord. För att undvika att det blir konflikter eller att det räknas som stöld ur dödsbo bör ingen av delägarna ta saker innan bouppteckningen är upprättad.

Under uppsägningstiden är dödsboet skyldig att betala hyra precis som vanligt. Efterlevande make/partner/sambo har rätt att överta hyresrätten. Om det uppstår kostnader i samband med dödsfallet, exempelvis kostnader för sanering av hyresrätten, ska dödsboet stå för dessa kostnader.