Dödskällan

Vara

Med vår mångåriga kunskap, team av professionella och engagemang för kunderna ser vi till att fastighetsförvaltningsprocessen är så smidig som den kan bli. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Vi erbjuder en kostnadsfri och förpliktande konsultation för att diskutera din dödsbo i Göteborg.
Här är några kommentarer från våra nöjda kunder om våra fastighetsförvaltningstjänster i Göteborg. Detta gör oss till ett självklart val.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Flyttstädning

Våra innovativa arbetsflöden och innovativa metoder gör det enklare än någonsin att förvalta en fastighet i Göteborg. Våra experter tar dig genom varje steg.
Flyttstädning
Köp Av Dödsbo Göteborg

Köp Av Dödsbo Göteborg

Vi garanterar fullständig sekretess i alla aspekter av vårt arbete med ditt dödsbo i Göteborg. Din tillfredsställelse är högsta prioritet för oss.

hämta dödsbo göteborg

Det är en garanterad. Vårt erfarna team är redo att hjälpa till med dina specifika behov.
Hur Länge Ska Man Spara Gamla Räkningar
Hur Länge Ska Man Spara Gamla Räkningar
Med vårt team av proffs som vägleder dig i varje steg, kan vi försäkra dig om att din egendom kommer att behandlas med respekt och omsorg. Vårt team av professionella är tillgängliga för att hjälpa till med alla fastighetsrelaterade frågor.
Majorna
Vårt främsta mål är att se till att du är nöjd. Nordjouren är en partner som bryr sig.

Frequently Asked Questions

En god man ska spara räkenskaper, verifikationer och andra handlingar som rör uppdraget till dess klagotiden på tre år gått till ända. Därefter ska dessa handlingar överlämnas till huvudmannen, ev ny god man eller huvudmannens dödsbo.

Dödsbodelägarna är de som har rätt att få gå in i ett dödsbo och är även de som har rätt till arv. Dödsbodelägare är alltså den avlidnes legala arvingar samt eventuella universella testamentstagare. Utgångspunkten är att dödsboet företräds av dödsbodelägarna gemensamt.

Du kan betala dödsboets löpande räkningar upp till åtta månader, digitalt eller med betaltjänst via kuvertgiro. Om bouppteckningen är registrerad och stämplad hos Skatteverket tidigare än så upphör betaltjänsten i samband med detta.

Nej, en person som kallats till en förrättning behöver inte vara personligen närvarande. Personen kan vara närvarande genom ombud via en fullmakt eller så räcker det med att ett bevis om att personen blivit kallad.