Majorna

Billigt Och Enkelt

Vi ser fram emot att hjälpa dig genom denna utmanande och stressiga tid. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Tveka inte att kontakta Nordjouren nu om du söker en fastighetsförvaltare i Göteborg.
Vi kan hantera alla aspekter av din Göteborgsfastighet. Vi vet att det här är en känslomässig tid och vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Vad Är Normalt Lösöre

Oavsett hur stor eller komplex din fastighet är i Göteborg har vi skräddarsydda lösningar för att möta dina behov. Nordjouren är mer än ett företag.
Vad Är Normalt Lösöre
Får Jag Sälja En Bil Innan Bouppteckningen Är Klar

Får Jag Sälja En Bil Innan Bouppteckningen Är Klar

Genom vårt nätverk av partners kan vi erbjuda en rad olika tjänster relaterade till ditt dödsbo i Göteborg. Vårt moderna tillvägagångssätt sparar både tid och pengar.

Boka Gratis Hembesök

Vi skänker och återvinner så mycket avfall som möjligt. Vi ser till att du får ut det mesta för dina värdesaker med vår expertis och erfarenhet.
dödsbo röjning göteborg
dödsbo röjning göteborg
Vi återvinner och skänker så mycket som möjligt för att minimera avfallet. Vi lyssnar på våra kunder och deras behov, så att vi kan tillhandahålla fastighetstjänster i Göteborg som inte bara uppfyller utan också överträffar förväntningarna.
Städning Dödsbo Göteborg
Som din lokala fastighetspartner tillför vi en mängd kunskap och erfarenhet till bordet. Varje fastighet har sina egna unika egenskaper, vilket kräver en skräddarsydd lösning.

Frequently Asked Questions

Den avlidna personens arvingar har rätt till 50% av all egendom. Med äktenskapsförord delas er egendom enligt vad ni har bestämt i förordet. Den avlidnes arvingar har rätt till all egendom som är den avlidnes enskilda egendom enligt äktenskapsförordet och hälften av makarnas giftorättsgods.

Pengar på bankkonton kan vara giftorättsgods och ska i så fall ingå i bodelningen, om det inte är så att något gör att pengarna är enskild egendom. Att endast en av makarna står på kontot ändrar inte faktum att pengarna på kontot fortfarande kan vara giftorättsgods.

Pris för tömning av dödsbo ligger på 690 kr per timme.