Historiska Byggnader

Göteborg Dödsbo Tjänster

Vi har många års expertis, ett team som är engagerat i att hjälpa våra kunder och mycket erfarenhet. För oss på Nordjouren Gothenburg Sweden är din säkerhet viktigast. Därför har vi noggrant arbetat fram våra processer för att säkerställa att allt sköts till högsta möjliga standard inom dödsbo i Göteborg. Vår expertis och omsorg säkerställer att du känner dig trygg under hela processen.. Vi gör vårt bästa för att minimera avfallet genom att återvinna och donera så mycket som möjligt.
Vårt primära mål är din tillfredsställelse. Vi är stolta över vårt engagemang och vårt engagemang för kunderna.

tömma dödsbo göteborg

Att tömma ett dödsbo är en både fysiskt och emotionellt påfrestande uppgift. Det är en process som ofta kommer i en känslig tid när anhöriga sörjer en bortgången nära och kär. I Göteborg finns Nordjouren, ett företag specialiserat på att hjälpa dig genom denna komplicerade och emotionella uppgift.

dödsbo röjning göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en komplex och känsloladdad process. Det är en tid som kräver mycket arbete, och ofta även expertis inom området. I Göteborg finns vi på Göteborgs Dödsbo Röjning, och vi är specialiserade på just dödsbo röjning.

dödsbo köpes göteborg

Att hantera ett dödsbo kan vara en överväldigande uppgift, fylld med både praktiska och känslomässiga utmaningar. I dessa stunder kan det vara en stor hjälp att vända sig till en professionell aktör som hanterar och köper dödsbon. Vi på Göteborgs Dödsbo Köpes är din lokala och pålitliga partner i Göteborg, och vi står redo att hjälpa dig.


hjälp med dödsbo göteborg

Att hantera ett dödsbo är ofta en komplex och känsloladdad process. Det kräver både tid, energi och förståelse för juridiska och praktiska aspekter. I dessa stunder är det värdefullt att ha en expert vid sin sida. På Hjälp med Dödsbo Göteborg är vi specialiserade på att stötta dig genom hela denna process.

Hur Mycket Pengar Får Man Ge Bort Utan Att Skatta

Nordjouren tillhandahåller fastighetstjänster av högsta kvalitet till Göteborg. Är du redo att börja? Ring oss nu för att diskutera din Göteborgsfastighet.
Hur Mycket Pengar Får Man Ge Bort Utan Att Skatta
Dödsbo Göteborg Köpes

Dödsbo Göteborg Köpes

Vi bygger långvariga relationer genom att fokusera på kvalitet och kundnöjdhet. För oss är inget jobb för litet.

Ska Anhörig Flytta

För att förstå dina krav och behov börjar vi varje projekt med att utvärdera din fastighet i Göteborg. I allt vi gör tror vi på ärlighet och transparens.
Flyttstäd Göteborg
Flyttstäd Göteborg
Vi är din partner och vi bryr oss om dig när det kommer till att förvalta dödsbo i Göteborg. Varje egendom vi hanterar behandlas med konfidentialitet och integritet.
Och Städning
Det är viktigt för oss att vi erbjuder de bästa möjliga lösningarna. Behöver du hjälp med att sälja fastigheter inom ett dödsbo i Göteborg har du kommit rätt.

Frequently Asked Questions

Hur lång tid bouppteckning och arvskifte tar beror dels på hur snabb du själv är och Skatteverkets handläggningstid. Det finns ingen bortre tidsgräns för när arvskifte måste vara klart. Undantaget gäller dock om den avlidne har en jordbruksfastighet. Då måste arvskifte ske inom fyra år från dödsfallet inträffade.

Pengar på bankkonton kan vara giftorättsgods och ska i så fall ingå i bodelningen, om det inte är så att något gör att pengarna är enskild egendom. Att endast en av makarna står på kontot ändrar inte faktum att pengarna på kontot fortfarande kan vara giftorättsgods.

Det är tillåtet att köra en bil som tillhör ett dödsbo under en övergångsperiod, förutsatt att vissa villkor uppfylls. Men kom ihåg att övergångsperioden vanligtvis är begränsad till att endast täcka det som är nödvändigt för att hantera dödsboets angelägenheter.

När alla tillgångar har skiftats mellan arvingarna upphör dödsboet. Det finns ingen tidsgräns för när ett arvskifte måste ske, det avgör dödsbodelägarna.

När görs utbetalningen av arvskiftet? När alla arvtagare godkänt och undertecknat arvskiftet kan arvet betalas ut. Arvskifteshandlingen tas med till den bank där den dödsboet har sina pengar. Banken behöver den för att se vilka som har rätt att få pengar för att kunna betala ut pengarna.